Apsilankymas pas merą

Įdomūs linksmi protingi gražūs žmonės susirinkom.
Iškelta įvairių klausimų, vienas iš jų labai skaudus kažkam, tai balvonų nukėlimas. Šiaip tai keista balvonų tema, jau pabodusi, bet per tiek metų iš jų padarytas toks stabas, kad didžiausia stabmeldžiai galėtų pavydėti. Nieko, greitai baigsis cirkas ir tada P. Cvirką jamsim griauti, ir vėl  kai kurie žmonės su mažesniu pH galės vėl eskaluoti naujų balvonų klausimą.

Kita problema savivaldoje – darbuotojų baimės. Tiesiai šviesiai negali, nenori, bijo kalbėti. Povandeninės srovės didesnėse įmonėse matyta ir girdėta, o savivaldoje išviso aukštas levelis įtikti. Taip ir gaunasi pasakėčia apie vėžį, gulbę ir lydeką. Įmones varo dugnan problemų nuslėpimas, neiškojimas procesų suvaldymo, o miesto planu tai iš vis siaubinga.

Klausimas miestiečiams, kurį užvedė Kootvela (Elė) palyginusi Prahą:
Kodėl nekepat šašlo parkuose, o senamiestį „bijot paliesti“, kai tuo tarpu svetur nesilaužoma atgaivinti kojas fontanuose?

Visatos valdovas paaiškino, kad kol to nepadarys pats Remigijus Šimašius, tol niekas ir nedarys. Pavyzdžio reikia. Palikom savivaldybę ir išėjom kepti šašlo.

meetas_pas_mera

Meras rodo pavyzdį – mieste šašlykai ne tabu

Gyvenu ne Vilniuje, bet nors imk ir nuvažiuok su šašlykine 🙂 Užusieniuose populiaru „baltos staltiesės“ ar pan. vadinasi, super tėtis Skirmantas minėjo. Na gal purvinos staltiesės.

Neapsiėjom ir be pinigų skaičiavimo. Daug labai biudžeto suryja mokyklos. Turbūt jau laukas pagalvoti apie didžiąją mokymo dalį perkelti į internetus. O dalį mokyklų pastatų padaryti kaip hub`us – plotas kartais susistikti tėvams su mokytojais, mokytojams su mokiniais. Na o pustuštes patalpas irgi sugalvoti kaip bent jau ne iš mokesčių išlaikyti.

Enorca išašikino, kad tam rūkalių pasiteisinimui tipo geriau ten kažkas nuo rūkymo emociškai, galvojimui ar pan., tai užtenka vienos cigaretės per 28 dienas. Kažkokia tai genų ekspansija vyksta ir nereikia kasdien dūmyti. Atėmė iš rūkorių šitą savęs ir kitų apgaudinėjimo kozirį.  Bet jūs vistiek dūmysit. Nes jūs tokie.

Seniai buvau naujoje kompanijoje. Reiks kada kokiame LSD sudalyvauti, ilgesniam pabendravimui. Nedažnai sutinku žmonių iš šios planetos.

Susitikimas pas merą Remigijų Šimašių 2015 07 17

Pas merą ant kilimo

Soc. tinkluose klausinėja ką nutarėm. Nutarėm sumesti 30 000 Eur. Valstybė sprendžia kam nemokamas gydymas per brangus (galima ciniškiau pasakyti, bet tiek to) ir neskiria lėšų vaistam. Kaip matau jau nutekėjo info apie galvas, į kirpyklą neprisiruošiu, tad dar mėnesį sąmoningai neprisiruošiu. Dėl viso pikto.

Va taip commonsensai nieko nelaukę pyst targetus, deadline`us. 30 kg € per mėnesį.

Žinot, toks keistas jausmas – 4 metų vaikui diagnozuotas vėžys, ir ji galbūt nesuvokia galimos ankstyvos mirties. Mergytei svarbu atrodyti gražiai, būti su plaukais. O 17-iolikmetė Ieva pasiryžusi nusikirpti savo storus ilgus plaukus, kad mažąją palaikyti, parodyti, kad ir be plaukų ne didžiausia tragedija.

Daugiau info – istorija, sąskaitos Nr. paspaudus ant šios fotkės.

Gydymui reikalinga suma bus surinkta. Tai jūsų ir kiekvieno iš mūsų valioje. Na o Samantai belieka palinkėti būti tokiai kaip Ievai – 17 metų ir su storais ilgais plaukais.

 

Comments

Parašykite komentarą

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos