Blogerių savireklamos savaitė

Pastaruoju metu knygų neprisėdu perskaityti, jau nekalbant apie blogus. Nieko, tai laikina – jau grįžtu prie knygų, ir žinoma, prie blogų.Gal ir rašymo, jei bus kam įdomu. Bet be reklamos niekaip. Tad peržiūrėjus vVisatos valdovo paskelbtą „Blogerių savireklamos savaitę„, pasinaudosiu ir pareklamuosiu šį blogą pingback`u.

Na o TOP12 mano būtų pasikartojantis – daugelį minėtų Rokiškio įraše ir komentaruose blogų ir taip žinau, kai kuriuos skaitydavau, tad nieko nenustebinsiu. Tik keletą paminėsiu, kurių nemačiau, bet įdomu paskaityti:
http://liberoblius.lt/
http://siaubas.popo.lt/ (šitą pas http://www.skirmantas-tumelis.lt/ bet tegu būna dėl to SEO, pingbackų ir kitų kontuperastų išmislų).

UPDATE:
Visatos valdovas liepė pabaigti sąrašą. Ką gi, grįžtu į plačius internetus iš g+ interneto  ir darau sąrašą:

0. Pats svarbiausias, pats geriausias, pats teisingiausias, pats pačiausiais tai aišku šitas blogas.

1. Tai kaip ir minėtas aukščiau Rokiškio blogas. Jį dažniausiai ir aplankau. Net g+ metu, kad paskaityčiau rokiškį. Užknisa, kad jis taip ir tiek rašo, užtai nenešu jam pinigų. Špygą taukuotą.
Praskalbia gerai, ypač pralinksmina homosovietikų praskalbimas, taip pat ban(an)ina įvairius actininkus, tuos pačius sovietikus. Tiki demokratija, tik mano, optimizuoti reikia ir viskas bus gerai.

2. Neseniai atrastas apie sudėtingą mokslą ypatingai kvailiems – Sergejaus Orlovo blogas trimegistros. Pavadinimą, aišku, galėjo parinkti lengviau įsimenamą, pvz. kokį 誰知道旋鈕, nes šito žodžio niekaip neįsimenu 😀 Tai geras blogas žingeidiems, bet nevartantiems penkiaauškčių matematikos formulių, tokiems kaip aš 🙂 Nors mačiau priekaištus komentaruose, kad per supaprastintai, bet gi ne mokslinininininkams skirtas tas blogas.

Toliau eiliškumas nesvarbu, įdomūs visi, tačiau pagal nuotaiką, info poreikį ar tiesiog super tėčio lotuliukus užšoku į kažkurį iš šių.

3. Jau minėtas Skirmanto Tumelio blogas. Labiausiai įdomu „visuomenė“ skyrius. Nors šuns balsas į dangų neina, pakeisti nieko negaliu tskant 1)na kai kas sako, kad balsuojant pakeisti galima, arba gąsdina, kad jei nebalsuosiu – rusai užpuls, bet kažkodėl įdomu mokslas ir visuomenė. Tikriausiai tai mano „šnapsas“ pabėgimui nuo… realybės. Kas geria, kas skaito blogus 🙂

4. Aukščiau minėtas drožėjas liberoblius. Atradau šį blogą per jau nutilusį B. Burgio skandalą. Nors dabar madingesnis žodis „skalbti“, Giedriau, atsiliekate nuo mados 🙂

5. Jurodivai. Tai kelių autorių blogas. Visko po truputį – ir (pseudo)istorija, ir šiaip tokių mini apsakymų. Vienu žodžiu pakaitalas durnadėžei geras. Galit pasiskaityti patys „Apie“ skilytyje. Angliška „About“ versija labai išsamiai viską paaiškina.

6. Neseniai atrastas kokio tai anarchisto, Siaubo Baubo blogas. Visai jis nebaisus. Bent jau internetuose. Gatvėje nebuvau sutikęs. Vis dar nesuvokiu, kokiai partijai priklauso. Ryškiai ne socialistas, ne komuniaga, ne raudonasis, o ir pats g+ minėjo, kad „atsivėrė“ iš komunisto dėl piratavimo. Taip, kai kuriuos gelbėja bažnyčia, bet pasirodo gali išgelbėti ir piratavimas. Bet praskalbia ir liberalus, balsavimu netiki, kaip koks bedievis, eretikas netgi sakyčiau. Na jei nenorit skaityti komuniagų ale kaip anarchija.lt 2)nededu linko, nes nereklamuoju, kažkokie tipo anarchistai, bet permečiau kelis atsitiktinius straipsnius, tai labiau raudoni. Net ir puslapio viršuje dominuoja raudona spalva. Sutapimas tskant. tai Siaubo mintys tokios subalansuotos praskalbti sistemą, nepropaguojant komunizmo ir (galbūt) truputį propaguojant laisvę.

7,8. Kaip gi be savigydos šiais internetų laikais? Gi turim netgi 2 (man žinomus) gydytojų blogus:
Klaikiai pretenzinga Enorca , žinanti „gerą“ durų firmą visi visi (tiek to, nededu linko, jiems „reklamos“ sočiai  ir taip), ir žinanti daktarė Emilija. Beje, abi siūlo LSD. Ne, tai ne partija, gi jos gydytojos ne vien iš internetų, farmacija, tskant irgi pažystama, tai LSD reiškia ne ką kitą, kaip Lietuvos skeptikų draugija. Jums kelias atviras į šią partiją draugiją, jei nenešiojate folijos kepurėlių, negarinate acto – tai antihomeopatininkai.

9. Retkarčiais užbanguoja paskaityti ir politikos apžvalgininką Tomą Čyvą. Politika rimtas dalykas, ką gi paprastam žmogui© suprasti joje, tad nesiplėsiu.

10. Teisėjai žmonės išsilavinę, kantuperiais naudotis moka, ne taip, kaip kai kurie pareiginti pareigūnai internetų nuo kantuperio neskiria 3)jei manęs neuždarys į kalėjimą, parašysiu šią istoriją. Kai kurie ne tik nutaria dievų LR vardu, bet ir blogą rašo. Teisėjo Audriaus Cinino blogas.

11. Nežinau, ar galima tai pavadinti blogu, bet kadangi tai nėra a nei joks neaktualių naujienų, tačiau skaitomas portalas, a nei kokis tai sociopatinis tinklas, bet, kaip ir įdomiose bloguose, galima rasti užpildančios švietimo tamsinimo sistemos padarytas pasaulio suvokime spragas, tai pareklamuoju Gamtinės žemdirbystės blogą.

12. Kaip įdomiai pasaulis surėdytas – tikras drugelio efektas. Užteko N. Mačiuliui papisti protą internetuose apie vargšus bankus, ir per jį atradau Lidžitos blogą.

Tai vat toks šiai dienai TOPas. Yra ir daugiau, ir jie keičiasi. Turbūt top 100 būtų pakankamai, nes yra tokių, kuriuos prisimenu tik pakūrus RSS readerį.

Ir ačiū už šitą savaitę, naujų blogų atradau.

References   [ + ]

1. na kai kas sako, kad balsuojant pakeisti galima, arba gąsdina, kad jei nebalsuosiu – rusai užpuls
2. nededu linko, nes nereklamuoju, kažkokie tipo anarchistai, bet permečiau kelis atsitiktinius straipsnius, tai labiau raudoni. Net ir puslapio viršuje dominuoja raudona spalva. Sutapimas tskant.
3. jei manęs neuždarys į kalėjimą, parašysiu šią istoriją

Comments

Parašykite komentarą

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos