Blogų TOP nuo 13 iki kažkiek

Pasidedu naujai atrastus, primirštus, ir kitus blogus čia sau, bet jūs galit irgi naudotis. Aha, prašom, nėr už ką. Gal ne visi bus blogai, yra ir komercinių projektų, bet geri dalykai turi plisti.

Nenusižengiant sugalvotam nei į tvorą, nei į mietą TOP12, tęsiu atskiru įrašu:
13.  Na kaip gi be Buržujaus rašinėlių. Nors iki dviejų nemoka suskaičiuoti (išskalbė jį temoje apie referendumą žemės pardavimo užsieniečiams, nepamenu ar g+, ar kituose internetuose), kaip ir ne visad tekstą suvokia įsigilina, nes sako apie dulkių nesvarbą dabar jau ištrintame Enorcos įraše, nors Enorca būtent ir akcentavo susitarimą su visivisi apie nepridulkinimą montuojant duris. Bet kas iš mūsų idealus, tas neskaito Klecko 😀 Įdomu, kodėl man įsimena tokie nereikšmingi dalykai?

14. Ponams leidus, išsivirsiu alaus. Ir daugiau, žalieji,  nevažiuokit manęs ginti, ačiū, užtenka. O jei važiuosit, pakvieskit ir mane, norėčiau dalyvauti – gal mažiau metų „pasitaisymui“ duotų.

15. Politiko Puteikio 2 blogai. Čia pirmas, o čia antras.  Gal ir daugiau yra. Turi savitą požiūri, koks tai visai nemadingas, gi politkai turi kalbėti apie pencyjas, sverti orų givenimą, o tiesą ir teisingumą įvesti nori. Na, aukšto lygio politikai kaip bebūtų sistemininkai, nieko gero, bet nors kitokių minčių galima rasti, ne vien pencyyyjas.

16. Konšultantai Common Sensai. Viską, ką galima, ir ko ne, ką reikia ir ko ne, optimizuotų. Optimizaciją ir tą optimizuotų.

17. Vaikystės sodas – tai ne vaikų darželis. Blemba, geras dalykas, bet babkių nėra. Kaip ir Karalienės Mortos mokykla, kuriai babkių paprastas žmogus© dar labiau neturi.

18. Romo Sadausko Kvietkevičiaus blogas apie Druskininkus, politiką, gamtą.

19. Petro mintys. Kompiuteriai, kažkiek politikos.

20. Grumlino palėpė. Šito neskaitau, nes žiauriai daug prirašo, negaliu tiek laiko skirti. Pasižiūriu nebent citroen fotkę kokią.

21. Pinigų karta – viskas apie jūsų pinigus.

22. In ir Jan. Juoda ir balta. Kairė ir dešinė. Katė ir šuo. Artūras Račas ir Andrius Užkalnis.

23. Toks kaip ir antisistemininkas, o gal reiktų vadinti antikapitalistas, bet tai dar nebūtinai reiškia raudonojo, vienu žodžiu budrus pilietis. Biškį actu neša 1)Actininkai žino viską, žinių šaltinis – youtube universitetas, dažniausiai JAV = blogis, kapitalas = blogis. Dauguma mielai įvestų rusą, nes prie ruso buvo gereu., bet vienoks ar kitoks reality check reikalingas. Prie tos pačios grupės priskirčiau Nematomą ranką. Tiesa, paskutinis įrašas 2012 metų.

24. Komjaunimas.lt – praskalbia tai žaliuosius, tai institucijas kokias. Sakyčiau verta mesti visokisu delfius alfas ir kitas emocijų generavimo nesąmonęs, ir pakeisti bent jau tokiais. O gal ir knygom. Nors ir niekuo nekeičiant, atsiminkit, kad delfių skaitymas kenkia jūsų piniginei, sąmoningumui na ir taip toliau.

25. Be politikos niekaip, todėl vietoje tų pačių masinės nuomonės, dažniausiai grindžiamos emocijomis, formuotojų geriau būti suformuotam I. Šimonytės irba R. Šimašiaus.

26. Tingėjimo filosofija. Pats pavadinimas mielas, gaila, kad Laimis Žmuida tinginys, nerašo daugiau 🙂 Nepatinka autoriui darbo vardan darbo sistema, tai ir straipsniai ta tematika.

 

Turbūt palauksiu, kol pasibaigs savaitė, ir pratęsiu sužymėjimą blogų. Žmonės daugiau rašo nei skaito 😀

References   [ + ]

1. Actininkai žino viską, žinių šaltinis – youtube universitetas, dažniausiai JAV = blogis, kapitalas = blogis. Dauguma mielai įvestų rusą, nes prie ruso buvo gereu.

Parašykite komentarą

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos